Aanvullende (behandel) technieken

 

Wat is een aanvullende behandeld techniek ?

Dit zijn technieken die helpen om het lichaam en de geest weer gezond te krijgen. Soms is een massage alleen niet effectief genoeg. Aanvullende technieken werken dieper op het lichaam in, daardoor kunnen oorzaken en klachten behandeld worden. Omdat elk lichaam anders reageert gebruiken we diverse technieken. Hieronder volgt een korte uitleg van de technieken die door Touchez gecombineerd kunnen worden in de behandeling.

Reiki

Reiki is een oeroude methode uit Japan waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Reiki verbetert de energietoevoer, waardoor het afvoeren van afvalstoffen en de zelfhelende werking van je lichaam wordt ondersteund. Lichamelijke maar ook geestelijke klachten nemen hierdoor af. Er zijn 2 mogelijke behandelingen; liggend op een tafel of zittend in een stoel.

Quantum touch

Deze techniek kan, zonder te kraken of masseren, het lichaam in de natuurlijke (juiste) houding terug zetten. Het lichaam heeft, na de behandeling(-en) enige tijd nodig om aan deze nieuwe houding te wennen. Hierdoor kan dat soms (tijdelijk) gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Doordat een verkeerde houding niet van de ene op de andere dag is ontstaan, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Soms zelfs in combinatie met massages of andere technieken.

Touch of Matrix

Touch of Matrix werkt sneller en dieper dan welke techniek dan ook, door rechtstreeks met het onderbewuste te werken worden op alle niveaus alle klachten of blokkades aangesproken en behandeld.