Alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen

Touchez werkt op afspraak


Betaling kan bij ons contant of per PIN.

Boek nu gemakkelijk online

Behandeltechnieken

 

Wat is een healing?

Een healing is een andere methode om lichaam en geest weer gezond te krijgen. Soms is een massage niet genoeg. Een healing werkt dieper op het lichaam in, daardoor kunnen oorzaken en klachten behandeld worden. Omdat elk lichaam anders reageert gebruiken we diverse technieken. Hieronder volgt een korte uitleg van de technieken die door Touchez gecombineerd kunnen worden in de behandeling.

Quantum touch

Deze techniek kan, zonder te kraken of masseren, het lichaam in de natuurlijke (juiste) houding terug zetten. Het lichaam heeft, na de behandeling(-en) enige tijd nodig om aan deze nieuwe houding te wennen. Hierdoor kan dat soms (tijdelijk) gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Doordat een verkeerde houding niet van de ene op de andere dag is ontstaan, zijn er vaak meerdere behandelingen Nodig. Soms zelfs in combinatie met andere technieken of methodes.

Reiki

Reiki is een oeroude methode uit Japan waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Reiki verbetert de energietoevoer, waardoor het afvoeren van afvalstoffen en de zelfhelende werking van je lichaam wordt ondersteund. Lichamelijke maar ook geestelijke klachten nemen hierdoor af. Er zijn 2 mogelijke behandelingen;
liggend op een tafel of zittend in een stoel.

Touch of Matrix

Touch of Matrix werkt sneller en dieper dan welke techniek dan ook, door rechtstreeks met het onderbewuste te werken worden op alle niveaus alle klachten of blokkades getransformeerd.

 

Aurahealing:

Een mens bestaat uit een lichaam, maar daarom heen zit een energieveld.

De Aura.

 

Chakrabalancing:

Ons lichaam bestaat uit energie centra’s deze worden Chakra’s genoemd.