Een massage helpt het lichaam te ontspannen. Afvalstoffen worden afgevoerd. De doorbloeding wordt
bevorderd. De spieren ontspannen. Voor meer informatie over de technieken die toegepast worden in een behandeling, klik je op de pagina behandeltechnieken. U kunt kiezen uit verschillende massages:

Ontspanningsmassage

Dit is een klassieke massage waarbij het gehele lichaam gemasseerd kan worden, er wordt in deze massage gewerkt met olie, en er worden diverse massage technieken toegepast zoals druk, strijk en kneed technieken.

Hotstone Massage

Een massage waarbij u gemasseerd wordt met warme lavastenen, door de warmte van de stenen raken de spieren makkelijker los en ontspannen. Door de beweging van de stenen en gebruik maken van olie, is de massage ontspannend en zeer rustgevend.

Stoelmassage

Een ontspanningsmassage waarbij de schouders, rug, nek en hoofdhuid gemasseerd worden. In deze korte tijd ontspannen de spieren en worden afvalstoffen afgevoerd.

Kruidenstempelmassage

Een massage waarbij u gemasseerd wordt met warme kruidenstempels. De warmte van de stempels, de diverse geuren en aroma's maken het een aangename ervaring. Een kruidenstempelmassage wordt als erg ontspannend en rustgevend ervaren.

Reiki

Reiki is een oeroude methode uit Japan waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Reiki verbetert de energietoevoer, waardoor het afvoeren van afvalstoffen en de zelfhelende werking van je lichaam wordt ondersteund. Lichamelijke maar ook geestelijke klachten nemen hierdoor af. Er zijn 2 mogelijke behandelingen; liggend op een tafel of zittend in een stoel.

Prijzen

Alle massages of behandelingen 30 min voor € 32,50
Alle massages of behandelingen 60 min voor € 59,50,-
Stoelmassage is al mogelijk vanaf 15 min voor slechts € 15,00