Yoga Nidra sessies gaan weer starten in September!

Na een succesvol eerste jaar met de Yoga Nidra groepslessen, ga ik in september weer van start met nieuwe groep(en). Je kunt je bij mij aanmelden (via de What's App knop hierboven, of door even te bellen) om mee te doen aan deze ontspannende vorm van Yoga, velen gingen je inmiddels al voor! De sessie zijn op zaterdagochtend van 10:00u tot 11:00u in het speeltuingebouw van Ruischerbrug, aan de Woldweg 41 in Groningen.Voor slechts € 11,50 kun je een keertje mee doen. Doe je drie sessies mee, dan betaal je maar € 30,-. Voor kussens en dekentjes wordt gezorgd.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is de meest ontspannen vorm van Yoga, een geleide meditatie zonder muziek. Yoga Nidra betekend letterlijk Yogische slaap. Het is een oude techniek waarbij je de diepe staat van bewuste ontspanning vindt. Het bijzondere aan Yoga Nidra is, dat je het ervaart als slapen. Een slaap waarin onze zintuigen, interlect en geest ontspannen. Toch blijf je wakker en blijft je brein alert. Je wordt even vrij van alle prikkels waar we dagelijks mee geconfronteerd worden, zoals: tijd,druk, presteren, Social Media, ect. Het is een bewuste ervaring van een dromenloze diepe slaap, die er voor zorgt dat je de verbinding met de buitenwereld even verbreekt. Tijdens een Yoga Nidra neemt de hersenactiviteit af en gaat het lichaam in de genezende toestand. Er wordt zelfs gezegd dat een sessie gelijk staat aan maar liefst 3 uur slaap. Iedereen kan deelnemen aan Yoga Nidra. De sessies werken ontspannend, helend, zelfs therapeutisch en brengt je lichaam en geest weer in balans.

Ontspanningsmassage

Dit is een klassieke massage waarbij het gehele lichaam gemasseerd kan worden, er wordt in deze massage gewerkt met olie, en er worden diverse massage technieken toegepast zoals druk, strijk en kneed technieken.

Hotstone Massage

Een massage waarbij u gemasseerd wordt met warme lavastenen, door de warmte van de stenen raken de spieren makkelijker los en ontspannen. Door de beweging van de stenen en gebruik maken van olie, is de massage ontspannend en zeer rustgevend.

Stoelmassage

Een ontspanningsmassage waarbij de schouders, rug, nek en hoofdhuid gemasseerd worden. In deze korte tijd ontspannen de spieren en worden afvalstoffen afgevoerd.

Kruidenstempelmassage

Een massage waarbij u gemasseerd wordt met warme kruidenstempels. De warmte van de stempels, de diverse geuren en aroma's maken het een aangename ervaring. Een kruidenstempelmassage wordt als erg ontspannend en rustgevend ervaren.

Reiki

Reiki is een oeroude methode uit Japan waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Reiki verbetert de energietoevoer, waardoor het afvoeren van afvalstoffen en de zelfhelende werking van je lichaam wordt ondersteund. Lichamelijke maar ook geestelijke klachten nemen hierdoor af. Er zijn 2 mogelijke behandelingen; liggend op een tafel of zittend in een stoel.

Prijzen

Yoga Nidra prijzen:
1 Yoga Nidra les € 11,50
3 Yoga Nidra lessen € 30,-


Massages:
Alle massages of behandelingen 25 min voor € 33,00
Alle massages of behandelingen 60 min voor € 65,-
Een stoelmassage is al mogelijk vanaf 15 min voor slechts € 15,00